Spaghetti med sauce

Opskrift på god tomatsauce som tilsættes blandt andet spaghetti og kyllingepølser.

Til 1 person

Sauce

Kog pastaen, som beskrevet på pakken. Tomatpuré hældes i en gryde, krydderier og vand tilsættes, mængde efter ønske. Varm ved svag varme.

Steg bacon sprødt, tag det af panden, og benyt fedtet til at stege pølsestykkerne og løgternene. Når pastaen er kogt, portionsserveres det således: Først pasta, så sovs, derefter pølser, løg, bacon, og pynt med lidt frisk persille, kørvel, basilikum eller andet.

Servér med godt brød, evt. hvidløgsflutes, og salat.

Indsendt af
d.
14.05.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.