Bolsjer - Opskrift på bolsjer

Ingredienser

kakaobolsjer

lakridsbolsjer

altheabolsjer

mentholbolsjer

Kongen af Danmark

Læs hele opskriften igennem inden du går igang.

Sukker druesukker og vand opvarmes i en tykbundet gryde til minimum 160 grader og maksimum 170 grader.
Massen hældes ud på bagepapir smurt med olie. Smagsstoffer tilsættes (se nedenfor) og bolsjemassen æltes. Når massen ikke længere er for varm til at du kan røre ved den, deles massen i to portioner, som formes til 2 pølser. Pølserne klippes i passende stykker og vendes i flormelis.

Hvis der skal laves bolsjer med kakaosmag:
Kakaopulver hældes i gryden lige inden massen hældes ud på papiret.

Hvis der skal laves bolsjer med lakridssmag:
Aktivt kul, ammoniumchlorid, anis og eucalyptus tilsættes efter massen er kommet på papir.

Hvis der skal laves altheabolsjer:
Bergamotolie dryppes på massen efter den er kommet på papir.

Hvis der skal laves mentholbolsjer:
Grøn frugtfarve hældes i gryden under opvarmningen af bolsjemassen. Mentholkrystaller eucalyptus hældes på massen efter massen er kommet på papir.

Hvis der skal laves Kongen af Danmark: Rød frugtfarve hældes i gryden under opvarmningen af bolsjemassen. Eucalyptus og anis dryppes på massen efter massen er kommet på papir.

Indsendt af
d.
14.05.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.