Gode pølsehorn

Opskriftens navn er ikke et tilfælde. Disse pølsehorn ER virkeligt gode (og også virkeligt nemme at lave), da dejen laves af en blanding af hvede- og grahamsmel, som giver en let grov tekstur, klædelig for smag og konsistens. Tilføj krydderurter for en frisk, mere krydret oplevelse.

  • Bag en masse lækre pølsehorn.

Til 24 stk

Lunkent vand blandes med gær til gæren er opløst. Tilsæt olie, sukker og salt. Tilsæt melet, lidt ad gangen, så dejen får den rigtige konsistens. Dejen æltes til rigtig konsistens (let klistret). Lad den hæve i 45 minutter et lunt sted.

Dejen slås ned, deles i 3 lige store dele og hver del skæres ud i 8 stykker. I hvert stykke placeres ½ pølse og dejen pakkes uden om pølsen. Lad dette hæve i yderligere 30 minutter.

Bag i forvarmet ovn ved 200 grader (varmluft) i cirka 20 minutter. Lad dem køle lidt ned.

Serveres eksempelvis med pastasalat til eller med ketchup og sennep. Kan fryses og lunes til madpakken.

Indsendt af
d.
19.05.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.