Brød til suppe

Ingredienser

1. Halvdelen af fedtstoffet røres evt. med lidt hvidløg og smøres på brødet.

2. Rens champignonerne og pil løget. Hak begge dele og svits det i resten af fedtstoffet.

3. Fordel blandingen på brødskiverne.

4. Bland persille og ost og drys det over.

5. Læg de fire smørrebrød på en staniolklædt rist eller bageplade og sæt dem i ovnen ved 250 grader eller grill. Steg dem til de er gyldne og sprøde, beregn 5-10 min.

Kan serveres til suppe eller med en grøn salat.

Tilberedningstid ca. 20 min., heraf 5-10 min. i ovnen.

Indsendt af
d.
26.05.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.