Hjemmelavet jordbæris

Hjemmelavet is med jordbær i.

Ingredienser

1. Friske jordbær nippes og skylles, hvis det er nødvendigt. Frosne jordbær skal bare tøs op.

2. Mos bærrene og purer dem om nødvendigt gennem en sigte.

3. Rør denne jordbærpur, godt med flormelis, yoghurt og eventuelt frisk limesaft.

4. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i yoghurtmassen.

5. Kom den færdige isblanding i ismaskinen eller i en metalskål, som stilles i køleskabets frostafdeling eller i dybfryser.

6. Isen skal fryse 20-40 minutter i en ismaskine, 2-3 timer i køleskab eller fryser, og i det sidste tilfælde skal den piskes igennem med et piskeris hver halve time, så isen kan blive blød.

7. Isen kan serveres med frugt, frugtsauce, flødeskum og eventuelt vafler til.

Indsendt af
d.
26.05.07.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.