Opskrift på røræg med muslinger

Muslingerne der bruges kan enten være fra dybfrost (optøede) eller dåse. Det kan også være friske, som er kogte.

Til 1 person

Fedtfattig

Lidt majsolie hældes på en stegepande og varmes op. Heri kommes muslingerne, og de varmes op ved middel varme i et minut. Æggene piskes i en lille skål, sammen med vandet, og hældes ud over muslingerne. Nu skal der røres godt i æggemassen, så den bliver til røræg. Hæld den revne ost ud over, inden æggene er helt faste, og tag retten af panden, når osten er smeltet, og æggene er færdige. Drys med salt. Man kan evt. spise et godt stykke brød til.

Indsendt af
d.
31.05.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.