Mørbrad med stegte champignon

Svinemørbrad med champignon og fløde smager super godt med kartofler og en salat til.

Ingredienser

Mørbraden skæres ud i 4 bøffer og krydres med salt og peber. Løget skæres i tern og hvidløget hakkes. Champignonerne skæres i 3-4 mm tykke skiver. Start med at brune løget, og drys en ½ teskefuld sukker ud over det, mens det brunes. Tag løget af, og sørg for, at der er godt med fedtstof på panden, brug evt. smør.
Hæld champignonerne på panden (bedst med friske champignoner), og så snart al væden fra champignonerne er trukket ud, drysses en ½, til en hel teskefuld sukker over dem, samt det hakkede hvidløg. Når al væden er trukket op i champignonerne, er de færdige og tages af. Dernæst lægges bøfferne på, de skal have 2-3 minutter på hver side.

Tag bøfferne af og hæld en ½ liter fløde på panden og kog den op, dernæst lægges champignonerne ned i saucen, smag til med salt og peber. Drys løg over bøfferne, og servér med kartofler og evt. en salat til.

Indsendt af
d.
04.06.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.