Fiberboller

Kom fiber bag i dejen og lav nemt fiberboller uden at bruge et væld af forskellige melsorter. Blandingen gør bollerne grovere, sundere og mere mættende end almindelige hvedeboller. I øvrigt får de en skøn, svampet konsistens.

Ingredienser

Fedtfattig

Hæld vandet i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt salt, mel og fiber bag. Ælt dejen til den jævn og smidig – ca. 10 minutter.

Rul dejen til boller og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg et viskestykke over og lad dem stå i yderligere 30-40 minutter.

Miks vand og æg. Pensl fiberbollerne med blandingen. Kom dem i ovnen i 15-20 minutter ved 200 gr. og server lune.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.