Kylling med bacon

Til 2 personer

Kyllingefileterne drysses med salt og peber. De brunes på en pande med paprika. Når de er brune lægges de i et ildfast fad, læg ½ stykke bacon over hver filet. Resten af baconen klippes i stykker og brunes på panden sammen med champignon.
Når det hele er brunet, lægges cirka halvdelen over i det ildfaste fad med kyllingefileterne. Resten tilsættes efter opvarmning: vand, flåede tomater, bouillonterning, kulør og rødvin. Lad det koge 5 minutter og tilsæt så fløden. Herefter skal det op på kogepunktet igen, smages til, og hældes over i det ildfaste fad. Serveres med ris.

Indsendt af
d.
15.06.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.