Kyllingetærte

Tærte lavet med kogte kyllingebryster, æg, fetaost, mælk, salt og peber. Bages i ovnen 30-45 minutter og serveres med en let salat.

Til 4 personer

Kog kyllingebrysterne i letsaltet vand i 20 minutter, og lad dem køle af. Lav tærtedejen, rul den ud, så den passer i en rund tærteform, cirka 28 - 30 cm. Pisk æggene med fetaost, mælk, salt og peber. Skær kyllingekødet i stykker på 1 cm tykkelse, og læg dem i formen. Fordel spinaten over kyllingen, og hæld æggemassen ud over, så den dækker. Bages i ovnen ved 185 grader i 30 - 45 minutter. Serveres med en let salat.

Indsendt af
d.
18.06.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.