Lagkage med hindbær

En fantastisk lagkage med frosne hindbær, flødeskum, kagecreme, chokolade og hele molevitten.

Ingredienser

Bland den købte kagecreme med 1 teskefuld vanillesukker og 3 spiseskefulde kakaopulver. Tag en lagkagebund og læg den på et fad. Tag cremen i posen og smør det ud på lagkagebunden. Læg den 2. lagkagebund på, og smør det halve af flødeskummen ud. Tag cirka 1/3 del af de hindbær, du har tøet op, og fordel dem på flødeskummet.
Læg den sidste lagkagebund på, og smør næsten resten af flødeskummet på. Læg det sidste af flødeskummet ud i en stor klump på midten. Lav derefter nogle små toppe rundt i siden af lagkagen. Smelt chokoladen over vandbad. Hæld den flydende chokolade ud over kagen, så den bliver pænt fordelt. Fordel de sidste hindbær mellem toppene. Læg til sidst de små chokoladestykker på toppene. Velbekomme.

Indsendt af
d.
19.06.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.