Vegetarpizza

Hjemmelavet vegetarpizza med champignon og artiskokker, og en tomatsauce der er fuld af smag.

  • Der kan også bruges andre grøntsager såsom peberfrugt i strimler, løg og tomat til denne vegetariske pizza.

Til 4 personer

Bund

Fyld

Tomatsauce

Ingredienserne til bunden blandes og æltes, og stilles til hævning i cirka ½ time.

Bunden rulles ud, enten til rund pizza, eller til bradepandestørrelse, og den må gerne hæve ½ time mere, mens du tilbereder fyldet.

Championerne renses og skæres i skiver, ikke for tynde.
Artiskokkerne tages ud af dåse eller glas, og skæres i kvarte.

Alle ingredienserne til tomatsaucen, blendes med stavblender (andre blendere kan selvfølgelig også bruges). Tomatsaucen fordeles på bunden, og derefter tilsættes champion og artiskokker. Osten fordeles over det hele, og drys til sidst pizzaen med oregano.

Pizzaen stilles i en 200 grader varm ovn, og bages i cirka 20-25 minutter. Hæld, alt efter temperament, lidt hvidløgsolie over, inden servering.

Indsendt af
d.
06.07.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.