Schweizerpastiller

Ingredienser

Pisk æggehvide og flormelis til en sej masse, pisk i cirka 10 minutter med en håndmikser. Pisk pebermynteolie i æggehvidemassen. Hvis massen er lidt klistret, så kom den i en plastikpose, og klip et lille hul i hjørnet. Tryk små toppe ud, og mas dem flade med en finger. Er massen lidt fastere: Tril små runde pastiller og tryk dem flade. Sæt pastillerne på bagepapir, og lad dem tørre nogle timer.

Smelt chokoladen, og lad den køle lidt af, til den er tyktflydende. Tag en ny pose, og kom chokoladen i. Tryk en lille klat ud på de tørre pastiller. Lad chokoladen størkne, og kom evt. pastillerne i en lille dåse.

Indsendt af
d.
17.07.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.