Den du ved nok kage

Herlig Den du ved nok kage med det lækreste fyld/glasur på toppen. Altid populær hos hele familien.

Til 1 bradepande

Fyld

Æg og sukker piskes sammen. Melet blandes med bagepulver, kakao og vanilje og røres i dejen (lidt ad gangen, skiftevis sammen med mælken). Smelt smøret, lad det køle af og hæld det i kagedejen.

Dejen hældes i en bradepande, og bages ved 190 grader i 25-30 minutter afhængig af ovn og kagens tykkelse. Stik i kagen med en gaffel for at se om den er færdig.

Sådan laves fyldet til kagen:

Smøret smeltes og røres sammen med kaffe, kakao, vaniljesukker, flormelis og kokosmel/havregryn.
Først når kagen er helt afkølet smøres fyldet ud over kagen.

Indsendt af
d.
24.07.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.