Fiskelasagne - Opskrift på fiskelasagne

Fiskelasagneopskrift med dejligt grøntsagsfad til som tilbehør. Den må du prøve.

Ingredienser

Fedtfattig

Fiskelasagne:
Læg lasagneplader i bunden af et ildfast fad, hvorefter, der hældes 1 dåse hakkede tomater med oregano og basilikum henover. Drys 100 gram rejer over. Læg et lag lasagneplader over, og fiskefileter i et pænt lag på pladerne. Herover hældes bechamelsauce lavet af skummetmælk og maizena, salt, peber og tør parmesan, og ud over det, 1 brev hollandaisesauce. Læg derefter et nyt lag plader over, og hæld 1 dåse tomater med oregano og basilikum henover, plus 100 gram rejer. Anbring revne grøntsager, krydret med chili, øverst. Sæt i ovnen, i cirka 1 time ved 185 grader.

Grøntsagsfad:
Vaskede skiveskårne kartofler, skiveskårne rødløg og skiveskårne tomater, lægges i et fad, og cirka ½ deciliter hvidvin kommes i, hvorefter det hele krydres med salt og peber, samt tør reven parmesan. Steges cirka 30 minutter i ovnen, hvorefter udskårne broccoli og en mager reven ost kommes over, steg igen i cirka 30 minutter.

Server evt. med revne gulerødder med citronsaft.

Indsendt af
d.
25.07.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.