Rabarber - Dessert med rabarber

Ingredienser

Klargør rabarberne og lav dem til mindre stykker. Smør et ovnfast fad og kom stykkerne af rabarber i og kom 150 gram sukker over. Kom det i ovnen i en lille halv time ved 180 grader. Rør hviden fra æggene stive. Kom de sidste 250 gram sukker i en skål med æggeblommerne og pisk det hvidt. Kom fløden i en gryde sammen med vanilje kornene og varm det op. Når det næsten koger, kommes ægge-sukker blandingen i og herefter husblasen (som skal være opblødt). Til sidst røres de stive hvider i. Når blandingen er blevet stiv kommes den over rabarberne og tilsidst drysses mandlerne over.

Indsendt af
d.
28.07.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.