Kanelsnegle

Skal du have familiebesøg, på udflugt eller holde fødselsdag? Så er denne opskrift på vores populære kanelsnegle et sikkert hit.

Opskriften er nem at følge for alle!

  • Er der noget som en friskbagt kanelsnegl?

Ingredienser

Fyld

Smelt smør/margarine, tag gryden af varmen og lad det køle af. Tilsæt mælken. Rør gæren ud i mælken. Rør salt,sukker og mel i.

Ælt dejen godt igennem. Drys lidt mel på bordet og rul dejen ud til den måler ca. 25x50 cm.

Rør fyldet sammen i en skål. Smør fyldet på dejen med en paletkniv. Rul dejen sammen på langs som en roulade.

Skær rouladen ud i skiver på ca. 1,5 cm. Læg dem på en plade med bagepapir. Tænd ovnen på 200º. Stil kanelsneglene til hævning i 20 minutter. Bag dem på midterste rille i 15 minutter.

Indsendt af
d.
14.04.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.