Jordbærfromage

En lækker dessert som laves med husblas, jordbær, piskefløde, æg og sukker. Server fromagen i fine skåle og kom i køleskabet.

Ingredienser

Kom husblasen op i det kolde vand. Pisk hviderne. Pisk fløden. Klargør jordbærene og mos dem godt, men gem de fine til pynt. Bland sukker og æggeblommer. Herefter kommes madeira og de moste jordbær op i sukkerblandingen.

Lav et vandbad og kom husblasen over, når det er koldt igen kommmes den i jordbærblandingen. Kom de piskede hvider og fløden i jordbærblandingen. Kom fromagen i fine skåle og så i køleskabet. Inden servering kommes de fine bær over.

Indsendt af
d.
28.07.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.