Pasta og tørrede bønner

Ingredienser

Udblød bønnerne i vand i 5 timer. Kog svinekødet med 4 l. vand i 1 time. Hæld vandet fra og hæld 4 liter frisk vand ved, 2 tsk. salt, peber, hvidløget, olien, de udblødte bønner og de purerede tomater.

Småkog i 3 kvarter - eller til bønner og kød er møre. Rør hyppigt, men forsigtigt.

Kog pastaen al dente, dræn den og kom den i gryden.
Rør forsigtigt og lad retten simre en halv snes minutter uden låg.

Svinekødet skæres i skiver før serveringen.

Hvidløgsbrød er velegnet hertil.

Indsendt af
d.
20.04.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.