Marokkansk couscous - Opskrift på couscous

En traditionel nordafrikansk opskrift på couscous.

Til 4 personer

pynt

tilbehør

Fedtfattig

Kødet skæres i mundrette stykker. Kødet brunes i en stor gryde med olie (stegeolie iblandet olivenolie). Løg og hvidløg hakkes og svitses med. Vand, tomatpuré og krydderier tilsættes. Kødet simrer under låg i cirka 1½ time ved svag varme. Kyllingen skal have mindre tid.

Grøntsagerne skæres i store grove tern, og kommes i kødgryden. Lad det simre indtil kød og grøntsager er møre. Hæld vand fra kikærterne og skyl dem lidt. Tilsæt derefter kikærterne, og lad dem koge med i et par minutter.

Couscous koges efter anvisning på pakken, og anrettes på et stort fad. Kom først couscous på fadet, og lav et stort hul i midten, hvor kød, grøntsager og sauce hældes i. Pynt med persille, og servér med groft brød eller flutes.

Indsendt af
d.
08.08.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.