Indbagt kylling - Opskrift på indbagt kylling

Opskrift med kyllingefilet og butterdej samt løg, champignon, rød peber og flødeost.

  • De indbagte kyllingefileter kan f.eks. serveres med en god salat.

Til 2 personer

Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og brun dem på en pande. Afkøl dem.

Svits løgene og de grofthakkede champignoner til de er møre, tilsæt peberfrugt, og lad det køle af. Rør flødeosten i grøntsagsblandingen.

Rul butterdejen den ud til passende størrelse. Læg kyllingefileterne på hvert sit stykke butterdej, og hæld grøntsags/osteblandingen ovenpå.
Pak butterdejen tæt omkring kyllingen. Tryk med en gaffel så dejen er tæt i samlingen. Pensl med æg eller vand.

Steges i ovn i cirka 20-25 minutter ved 200 grader.

Servér f.eks. med de her mega gode bagte kartofler med ost eller det her lækre og flotte grøntsagsfad med smeltet ost på toppen.

Indsendt af
d.
09.08.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.