Stærk tzatziki

Opskrift på tzatziki der smager af noget. Sæt lidt ekstra krydderi på din hovedret med denne spændende opskrift.

Til 10 personer

Fedtfattig

Du presser hvidløgene ud i yoghurten og lader den stå i køleskabet og trække, (jo længere den får lov at trække jo bedre, men cirka en dag vil være nok). Hak de 2 agurker i en foodprocessor, og lad dem ligge i et dørslag, så vandet trækkes ud af dem. (Dette skal gøres lidt før, du tager jogurten ud af køleskabet).
Efter trækketiden skal der tilsættes salt, mynte og dild til yoghurten, mængde efter smag. Når der næsten ikke er mere vand i agurkerne, rører du dem også rundt i yoghurten, så har du en smagfuld tzatziki, der helt sikkert bliver et hit.

Det gode ved denne tzatziki er, at den faktisk kan holde sig op til en måned eller mere, hvis den er i en beholder med låg i køleskabet!

Indsendt af
d.
20.08.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.