Avocadosuppe

På 20 minutter kan du lave denne spændende avocadosuppe. Hvis du har en blender går det ekstra nemt.

Til 4 personer

Først halveres avocadoerne og kernerne fjernes. Frugtkødet udgraves med en ske og blendes sammen med citronsaften og lidt af bouillonen. Blandingen blendes til den er en glat puré.
Herefter varmes puréen op i en gryde og bouillonen tilsættes lidt ad gangen under omrøring. Dernæst piskes fløden let og røres i suppen, som smages til med salt og peber.

Suppen serveres med 1 spiseske cremefraiche og en spiseske kaviar som pynt på hver portion.

Suppens forberedningstid er på godt og vel 20 minutter.

Indsendt af
d.
22.08.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.