Kylling med porrer

En herlig ovnret med kyllingefileter, bacon i tern, porrer og og revet ost som bages i ovnen med fløde og hvidvin. Server gerne ris og grøn salat til.

Til 4 personer

Svits baconen og tilsæt kort tid efter de skiveskårne porrer. Det hele skal tage god farve. Tilsæt hvidvinen og fløden, og kog det igennem. Det er ikke nødvendigt at tilsætte yderligere salt og peber, da marinaden fra kyllingestykkerne også afgiver en god smag.

Fyld porreblandingen i et ovnfast fad, og læg de rå og marinerede kyllingestykker oven på blandingen. Stil det i en varm ovn (200 grader). Efter cirka 20 minutter drysses osten over, og det hele bages videre i endnu 20 minutter.

Server ris og evt. grøn salat til.

Indsendt af
d.
29.08.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.