Nakkekam

Til 4 personer

Først laves der nogle snit i kødet, de skal dog ikke helt igennem. Herefter gnides kødet med salt og peber, hvorefter det kommes i et ovnfast fad. Der lægges en smule ketchup i hvert snit og det friske timian kommes også i.
Dernæst blandes ketchup, juice, honning og nellike sammen og pensles på kødet.

Kødet steges i på midterste rille i oven ved 175 grader i 1½-2 timer. Undervejs pensles stegen et par gange med krydderblandingen. Når kødet er færdigt lades det hvile i 10 minutter tildækket af sølvpapir. Tilsidst skæres det ud i skiver og severes.
Kødet kan serveres med råstegte kartofler og kogte grønsager.

Indsendt af
d.
30.08.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.