Nakkesteg

Til 4 personer

Fyld

Først laves 6 snit i kødet af hver 2 centimeter.
Kødet gnides med salt, nellike og ingefær, herefter lægges kødet i et ovnfast fad.

Nu skal fyldes laves, porre, hakkede æbler (uden kerner), farin, sennup og fedstof blandes sammen.
Fyldet fordeles ned i de udskårne snit. Det tiloverblevet fyld lægges rundt om kødet i fadet.
Kødet steges ved 175 grader i 1½ time eller til kødet er gennemstegt.

Kødet lades hvile tildækket i 15 minutter.
Tilsidst skæres kødet i skiver og anrettes på et fad. Fyldet lægges rundt om og skyen hældes over.
Retten kan serveres med grønne bønner, kogte kartofler og salat.

Indsendt af
d.
30.08.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.