kinesermad

Til 4 personer

Marinade

Først skæres kødet i strimler og lægges i en skål. Herefter laves marinaden, soja, paprika, halvdelen af olien, hvidløg og ingefær blandes sammen. Hvorefter hældes marinaden over kødet. Kødet vendes rundt og det lades stå i lidt over en halv time ved stuetemperatur.
Dernæst skæres peberfrugterne i trimler. Resten af olien opvarmes i en gryde. Kødet brunes, hvorefter marinaden hældes over. Det lades simre i 10-20 minutter, til kødet er mørt.
Nu tilsættes grøntsagerne, dog ikke tomaterne. Grøntsagerne koges i 10 minutter. Majsstivelsen røres ud med vandet, hvorefter det røres ud i gryden, det skal nu bringes i kog.
Til sidst smages retten med peber og tomaterne tilsættes.
Retten kan serveres med ris eller nudler.

Indsendt af
d.
30.08.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.