Roastbeef i ovn

Lav roastbeef i ovnen og server med grøntsager. Nemt at lave og smager fremragende.

Ingredienser

Først hakkes løget og peberfrugten skæres i tern. Herefter lægges løg og peberfrugten i en skål og soyaen hældes over. Dernæst smeltes 1 spiseske fedtstof på en bande og roastbeefen brunes på alle sider, den lægges nu i et ovnfast fad.
Salt og peber drysses over kødet og et stegetermometer sættes i midten af kødet.
Kødet steges i midten af ovenved 175 grader til termometet viser 60 grader, herefter lades det hvile i 15 minutter.
Olien opvarmes på en pande og løg og peberfrugt steges i et par min. Herefter tilsættes bouillon og maizena udrørt i vand og koges i et par min. Til sidst smages det til hvidløg, salt og peber.
Kødet skæres ud og serveres med grønsager.

Indsendt af
d.
30.08.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.