Opskrift på tournedos

Ingredienser

Bearnaisesauce

Til at starte med snos en skive bacon rundt om hver kødskive. Bacon fastnes med en tandstikker. Fedtstoffet smeltes på en stegepande og bøfferne steges ved kraftig varme i 3 minutter på hver side, så bliver kødet rosa. Salt og peber drysses over.
Nu laves bearnaisesaucen, vand, esdragon og citronsaft bringes i kog i en gryde. Det koges i et par minutter. Herefter tages gryden af varmen og æggeblommer piskes i. Dernæst tilsættes det smeltede fedtstof under omrøring. Forsigtigt opvarmes saucen mens den piskes hele tiden. Saucen er klar når den er jævnet, den må dog ikke koge. Til sidst mages den til med cayennepeber. Saucen serveres til tournedos’erne.
Retten kan serveres med råstegte kartofler og lækre grønsager.

Indsendt af
d.
30.08.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.