Italiensk opskrift

Til 4 personer

Grønsagsblanding

Først laves grønsagblandingen, løget pilles og skæres i skiver, squashen skæres i lange skiver med en kartoffelskræller og peberfrugten skæres i strimler. Herefter hakkes tomaterne groft.

Fedtstoffet smeltes i en gryde og løget svitses et par min. Dernæst tilsættes peberfrugt, tomater, squach, salt og peber, og lades simre under låg i godt og vel 10 minutter.

Nu spædes ½-1 deciliter vand til, hvorefter chilisauce og hvidløg tilsættes og smages til. Til sidst smeltes fedtstoffet på en pande og kødet steges på hver side i ca. 2-3 minutter.
Kødet serveres pyntet med persille og med grønsager til.

Indsendt af
d.
30.08.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.