Æblekage med marcipan

Vidunderlig æblekage med marcipan, som både giver en skøn smag og en dejlig svampet konsistens.

  • Her er æblekagen serveret med let pisket flødeskum.
  • Man kan virkelig fornemme marcipanen i dejen.

Til 6 personer

Sukker, æg og smør/margarine piskes til en fast masse. Tilsæt mel, bagepulver og revet marcipan. Til sidst tilsættes appelsinsaft og revet skal. Æblerne skæres i tynde skiver (bedst uden skræl) og røres i dejen. Dejen lægges i en form på ca. 26x32 cm og pyntes med nødderne. Bages ved 200 grader i cirka 30-40 minutter. Servér med flødeskum, is eller creme fraiche.

Indsendt af
d.
30.08.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.