Solsikkeboller - Opskrift på solsikkeboller

Ingredienser

Gæren kommes i en skål, og salt og sukker kommes i. Mælken lunes (cirka 37 grader), margarinen smeltes og afkøles inden den kommes i. Ægget piskes sammen med mælken og margarinen, når det er afkølet. Derefter kommes solsikkekernerne og de revne gulerødder i. Til sidst kommes melet i, lidt ad gangen. Læg dejen ud på bordet og ælt resten af melet i, dejen må godt klistre lidt. Sættes til hævning i cirka 1/2 time. Læg dejen ud på bordet igen, og del den i to lige store portioner. Rul en "pølse" ud, af hver portion, der bliver cirka 8-10 boller per "pølse". Varm ovnen til 200 grader. Sæt bollerne på bageplade, og lad efterhæve til ovnen er varm. Pensl med æg og vand pisket sammen. Bages i cirka 15 minutter.

Indsendt af
d.
02.09.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.