Koteletter i ovn

Til 4 personer

Skær løgene i skiver, og svits dem på panden, og imens bankes koteletterne og krydres med karry, salt og peber. Løgene hældes i en smurt form, eller fad, som er ovnfast. Koteletterne brunes på begge sider og lægges i formen med løgene.

Champignonerne rengøres og svitses, hvis de er store, deles de. Champignonerne lægges ovenpå koteletterne. Nu brændes lidt karry (efter smag) af på panden, og derpå kommes væden fra abrikoserne. Selve abrikoserne lægges ovenpå koteletterne. Mangochutney (efter smag) og piskefløden koges op sammen med karry og væden fra abrikoserne, og hældes over koteletterne. Fadet sættes i ovnen, ved 200 grader i cirka 45 minutter, alt efter koteletternes størrelse. Servér kogte ris til, og en salat af tomat, agurk, salat og dressing.

Indsendt af
d.
06.09.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.