Kål opskrift - Sommerkål med bacon

Bacon og champignoner steges på en pande hvorefter sommerkålen kommes ved. Dernæst skummetmælk og sovsejævner.
Super lækkert.

Til 2 personer

Fedtfattig

Baconen hældes på den varme pande sammen med det finthakkede løg. De skyllede champignoner skæres i skiver, og steges med i et par minutter. Sommerkålen skæres i tynde skiver og kommes på panden, og der røres rundt. Skru ned på ½ varme. Når kålen bliver lidt blød (efter 2-3 minutter), hældes skummetmælken i, og koges hurtigt op, og sovsejævner drysses i, til sovsen når en passende tynd og cremet konsistens. Derefter skrues helt ned for varmen, og det simrer i et kort øjeblik. Smag til med muskatnød, salt og peber. Serveres med ris eller et stykke groft brød.

Indsendt af
d.
06.09.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.