Kalkunsteg

Ingredienser

  • 1 pakke blå castello-ost
  • En bakke champignon, evt. en dåse
  • Tilbehør: frisk grøn pasta og brød

Smør et ovnfast fad med smør. Lav dybe riller i kalkunstegen og del castello-osten op i 7 til 8 stykker, som puttes ned i rillerne og placér stegen midt i det ovnfaste fad. Skær champignonerne i skiver og placer dem langs siderne af stegen. Drys salt og peber over både kalkunen og champignonerne og tilsæt cirka en deciliter fløde.

Sæt fadet i ovnen i cirka halvanden time ved 200 grader. Kig til det undervejs, og tilsæt om nødvendigt lidt smør og lidt vand. Serveres varmt med pasta og brød til.

Indsendt af
d.
14.09.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.