Kartofler i ovnen med hakket kød

Til 2 personer

Skræl kartoflerne og kog dem til de er halvfærdige. Kog blomkålen til den er helt færdig. Skær løget fint og svits det i en gryde i lidt olie eller margarine, derefter kommes oksekødet i og brunes. Si vandet fra blomkålshovedet, og mos avocado og blomkål sammen i en skål. Når kødet er stegt blandes det i. Tilsæt creme fraiche, salt og peber (efter smag). Kartoflerne skæres i cirka 1 cm. skiver. Læg nogle af kartoflerne i et ildfast fad, og en del af blomkålsblandingen over. Læg så igen kartofler over blandingen, og gentag som om det var lasagne. Afslut med blandingen. Varm i ovnen i 20 minutter, eller til kartoflerne er helt færdige.

Indsendt af
d.
23.09.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.