Bagt æblekage med kanel

Denne klassiske æblekage med kanel er både super nem og hurtig at bage, og så dufter den virkelig skønt. Server den evt. med lidt creme fraiche, vaniljeis, flødeskum eller vaniljecreme til.

  • Så er æblekagen blevet bagt.
  • Drysset med kanel.
  • Her er den serveret med creme fraiche smagt til med flormelis og vaniljesukker.

Til 8 personer

Dej

Fyld

Æg og sukker piskes godt, til det hele er hvidt og blødt. Mel og bagepulver blandes i, skiftevis med fløden. Dejen hældes i en smurt form (rund eller aflang). Æblebåde lægges på, og der drysses med sukker og kanel. Til sidst dryppes det smeltede smør på. Bages i cirka 40 minutter ved 175 grader.

Indsendt af
d.
24.09.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.