Fiberrig og fedtfattig Rugbrød

En rigtig fiberbombe af et rugbrød med blandt andet hvedeklid og rugmel.

Ingredienser

Fedtfattig

Gæren røres ud i det kolde vand, sammen med farin eller sødemiddel og salt, klid tilsættes og røres rundt, rugmel tilsættes og røres rundt til sidst tilsættes hvedemelet.
Brødet æltes og kommes i en smurt form, hvis det ikke er en slip let form.
Dejen hæver i køleskab i 4 - 24 timer. Bages ved 200 gr. i 1½ time, bagetiden kan variere fra ovn til ovn. Tag brødet ud af ovnen, pak det ind i et vådt viskestykke og put det i en plastikpose, indtil det er koldt.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.