Kylling i marinade

Ovnbagt kylling med grøntsager og ris.

  • Marineret kylling med ris og grøntsager.

Til 4 personer

Grøntsager og ris

Fedtfattig

Læg kyllingen i et ildfast fad. Hak løg og chili og fordel det på kyllingen. Hæld de flåede, hakkede tomater over sammen med balsamicoeddiken. Drys salt og peber over, og sæt fadet ind i ovnen ved 190 grader i 15 minutter, drys osten over og steg i endnu 15 minutter.

Kog risene. Hak rødløg og peberfrugt, skær champignon i skiver, snit forårsløget fint, og vend det hele i olien og balsamicoeddiken i en meget varm wok i ganske kort tid. Bland ris og de lynstegte grøntsager sammen.

Anret risene på tallerken og læg kyllingen ovenpå. Velbekomme.

Indsendt af
d.
29.09.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.