Krebsehaler - Forret

En meget let salat der kan bruges som forret med broccoli og krebsehaler i lage. Serveres med lune flutes og dressing.

Til 4 personer

Fedtfattig

1) Skær broccolien i små buketter - stammen benyttes ikke.
2) Kog broccolien i lidt vand, tilsat salt, i cirka 3-5 minutter.
3) Hæld broccolien i en sigte til afdrypning og lad den køle af.
4) Hæld lagen fra krebsehalerne.
5) Når broccolien er afkølet, blandes broccoli og krebsehaler, og sættes på køl, til salaten skal anvendes.

Servér salaten med lune flutes og dressing, evt. Thousand Island dressing. Salaten kan også benyttes som forret.

Indsendt af
d.
30.09.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.