Fudge

Ingredienser

En helt fladbundet og plan form, gerne kvadratisk, pensles med olie.

Chokoladen hakkes fint og kommes i en gryde sammen med de andre ingredienser. Varm massen forsigtigt op under omrøring. Når massen er ensartet, bringes den op til kogepunktet. Lad fudgen koge til den er 115 grader varm, men rør let i den undervejs for at undgå, at den brænder fast i bunden, find balancen. Hvis, der røres for meget i den, dannes der luftbobler.
Tag gryden af varmen og lad den stå et køligt sted i 10 minutter. Blend fudgen med en stavblender, men undgå at få luft ned i den. Fordel massen i formen og lad den stå et køligt sted, til den sætter sig, dog ikke i køleskabet.

Rids fudgens overflade i små tern, og skær den ud med en skarp kniv, når massen er helt fast.

Indsendt af
d.
08.10.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.