Russisk landbrød

Til brødet kræves en del forskellige ingredienser, men når man har dem, er det et meget enkelt brød at bage - og i den grad velegnet til ost og spegepølse m.m.

Ingredienser

Gæren udrøres i lidt af vandet, og resten af vandet kommes i, sammen med resten af ingredienserne, dog ikke alt hvedemelet.

Dejen samles og æltes på bordet med så meget af melet, som den kan tage. Lad det hæve i cirka 45 minutter. Form det til to kugler, der lægges på en plade. Lad dejen efterhæve i cirka 20 minutter.
Pensl med vand og drys med majsstivelse (kan udelades). Bages ved 200 grader i 45 minutter.

Indsendt af
d.
11.10.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.