Svinekød i ovn

Til 7 personer

tilbehør

Kartoflerne skrælles og skæres i stave, som skylles og tørres i køkkenpapir.
Porrerne renses og skæres i tynde skiver. Løgene pilles og snittes fint i tynde skiver.
Derefter steges kartoffelpindene på en pande i brunet smør, og lidt efter tilsættes porrer og løg. Det hele steges gyldent i 10 minutter.

Halvdelen lægges i et ildfast fad.
Kødet krydres med salt, peber, karry og rosmarin, og lægges over kartoflerne, derefter lægges resten af kartoflerne over kødet.

Sættes i ovnen ved 225 grader på nederste rille. Efter 10 minutter tilsættes fløden, og retten steger nu videre ved 200–225 grader i 35 til 45 minutter. Serveres med friskbagt flutes og tomatsalat.

Indsendt af
d.
11.10.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.