Sveskedessert - Opskrift på sveskedessert

Til 6 personer

Sæt sveskerne i blød i æblejuicen i cirka 12-18 timer. Kog sveskerne i æblejuicen i 2-3 timer, de må ikke tørre ud. Sveskerne skal kun "småboble". Når de er færdigkogte, hældes evt. overskydende væske over i et glas, den smager godt (en ren energibombe).
Knus makronerne. Læg lagvis; først makroner, der vædes med kirsebærvin, så svesker ovenpå, og fortsæt på samme måde med næste lag. Husk at væde makronerne med kirsebærvin for hvert lag. Mængden af kirsebærvin er efter behag. Sæt desserten i køleskab med staniol over, til den skal serveres. Inden serveringen, piskes piskefløden til skum, som så hældes på desserten. Fløden kan også serveres i en skål ved siden af.

Indsendt af
d.
11.10.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.