Pasta med havørred

En dejlig ovnret med svitsede grøntsager, pasta, ørred og fløde. Godt med et glas hvidvin til.

Til 4 personer

Fedtfattig

Svits løg, hvidløg og grøntsager i en gryde. Tilsæt krydderier og hvidvin, og lad dette simre i 15 minutter ved lav varme. Kog pastaen i en anden gryde. Varm fisken i en forvarmet ovn i cirka 20 minutter, og skær den derefter ud. Tilsæt fløde i gryden med grøntsagerne, lad den varme, og kom derefter fisken i, sammen med citronsaften. Smag til med salt og peber. Serveres varm sammen med pastaen. Godt at drikke hvidvin til.

Du kan også bruge oksekød og rødvin i stedet for fisk og hvidvin, samt andre grøntsager, evt. gulerødder og broccoli.

Indsendt af
d.
12.10.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.