Svinemørbrad i ovn

Denne opskrift på svinemørbrad i ovn er bare rigtigt velsmagende især når den serveres med bagekartofler og vores paprikadressing til. Se hvordan du laver det hele her.

Til 4 personer

Paprikadressing

Rør ingredienserne til paprikadressingen sammen i en skål. Skær avocadoerne halvt over og fjern stenene. Kom rejer i, og en lille klat paprikadressing på. Servér som forret.

Bag kartoflerne og skær dem halvt over, drys dem med hvidløg, olie og krydderier efter smag.

Forsteg mørbraden evt. i lidt rødvin. Kom derefter kødet i et ildfast fad og steg i ovnen, efter anvisningen på pakken. Når kødet er stegt, rulles det ind i alufolie og hviler i 20 minutter.

Forsteg grøntsager, eksempelvis gulerod, champignon og grøn peber. Grøntsagerne serveres på fad sammen med mørbraden.

Indsendt af
d.
12.10.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.