Opskrift på ristaffel med grisekød

Til 4 personer

Tilbehør

Æblerne rives på et groft rivejern. Løgene skæres i små stykker og brunes i en gryde. Kødet tilsættes og brunes. Karry, salt og peber tilsættes. Retten dækkes med fløde, og simrer i cirka 1 time.

Champignoner og cocktailpølser tilsættes, og retten jævnes med lidt mel blandet med vand. Kulør tilsættes, indtil den rigtige farve er nået.
Retten spises sammen med løse ris.

Tilbehør:
Tomater, agurker, peberfrugter (gerne i alle farver), hårdkogte æg, revne æbler, majs og rødbeder.
Tilbehøret skæres i små tern / både / strimler, eller rives, og serveres i små skåle.

Indsendt af
d.
14.10.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.