Lækre pølsehorn

Man bruger letmælk, sukker og ymer i denne pølsehornsopskrift. Husk at pensle med æg.

Ingredienser

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Rør det sammen til det er fingervarmt. Hæld blandingen over i en skål, tilsæt ymer, og rør rundt. Tilsæt derefter gær, sukker, salt og mel. Ælt dejen godt sammen, og lad den hæve i 1 time. Drys mel på bordet, og del dejen i 4 dele. Rul hver del ud, og skær dejen i strimler, vikl strimlerne rundt om pølserne. Lad pølsehornene hæve, tildækket, i en ½ time. Bag dem ved 200 grader i 15-20 minutter. Husk at pensle dem med æg, eller mælk, inden bagning.

Indsendt af
d.
20.10.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.