Tunbøf - Opskrift på tunbøf

Til 4 personer

Fedtfattig

Steg tunbøfferne i cirka 2 minutter på hver side, og krydr med salt og peber. Læg dernæst bøfferne i et ildfast fad, og kom dem i ovnen. Lad dem stege ved cirka 150 grader (kom lidt smør eller olie på). Kog risen. Brug fedtstoffet på panden til at svitse finthakket løg og finthakket hvidløg, tilsæt lidt mel og vand, og lav en opbagt sovs. Lad det simre lidt og tilsæt dernæst salvie og timian. Hak rød peber i meget små tern, og kom ternene i sovsen. Lad dette småsimre i cirka 3-4 minutter. Tilsæt derefter tomatpure efter smag.
Tag tunbøfferne ud af ovnen, og kom dem på panden igen, ned i sovsen. Hæld også fedtstoffet fra fadet i. Smag til med salt og peber. Servér med ris. Velbekomme.

Indsendt af
d.
21.10.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.