Ovnstegt fasan

Fasan der ovnsteges i en bradepande sammen med rodfrugter og fløde. Bliver dejligt mørt.

Til 6 personer

Tilbehør

Fasanbryster og lår brunes i olie. Kødet lægges derefter i bunden af en bradepande. Herefter fordeles rodfrugterne pænt over kødet. Fløde og bouillon hældes over. Drys salt og peber over hele panden.
Kom staniol, eller en stor stegepose, udenom hele herligheden, og sæt retten i ovnen ved 180 grader (varmluft). Skru evt. lidt ned for varmen.
Efter cirka 1 time fjernes overdækningen. Kødet skal være mørt.
Bacon, der er svitset på panden, lægges ovenpå kødet, og retten får nu cirka 10 minutter mere. Drys med frisk persille, og servér med salat, syltetøj og brød.

Indsendt af
d.
22.10.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.